10 sfaturi pentru o vara sexy.

– Mergi la cursuri de yoga imbracata intr-un overall transparent din dantela neagra; fii obraznica, dificila & deloc disponibila; e foarte sexy!

– Nu iti spune numele real daca te agata un necunoscut care ti se pare simpatic; opteaza pentru nume cu o incarcatura usor perversa, de tipul Vanda sau Miruna;

– Nu te combina cu un hipiot si refuza sa o mai arzi inutil in Vama, chiar si pentru un week-end;

– Nu mai purta bentite din margele pe cap; e cam penibil; poarta, in schimb, multe bratari subtiri din aur, pe picior, cu mesaje evidente, de tipul I need sex, I need shoes, I need money; e foarte sexy!

– Comanda dry martini in loc de bere & razi cat mai mult, cu capul pe spate;

– Poarta caftane lungi din matase, cu decolteu amlu, fara sutien; le gasesti la Irina Marinescu;

– Flirteaza cu baieti cu nume puternice, cum ar fi Victor, si invata sa graseiezi ori de cate ori ii strigi; e foarte sexy!

– Nu te mai tunde; lasa-ti parul lung, nu il coafa niciodata si arunca-l de pe umeri cu gesturi semi-dramatice; e tulburator de sexy!

– Fumeaza; da, stiu, nu e ok; dar mie mi se pare ca e;

– Fredoneaza ceva, orice, chiar daca te plimbi singura pe strada; e revoltator de sexy sa pari un pic nebuna!

Tschuss!

Credit foto: www.americanapparel.net

6 Comentarii
    1. Nu e o actrita porno. E o campanie ultra-cunoscuta, pentru American Apparel. Ah, si detest sa ilustrez cu imagini care se pliaza suta la suta pe text. Mi se pare foarte nasol 🙂

  1. De ce Miruna are incarcatura perversa? Ma gandeam sa-i pun numele asta fetitei mele si credeam ca toata lumea il percepe ca fiind un nume pamantesc, romanesc, de tara, de sat, de poezie…. chiar ti se pare pervers?

    1. Pervers in sensul in care are o personalitate puternica. Intotdeuana l-am asociat cu o fire vulcanica, independenta si, da, usor perversa. In sensul bun, evident.

    2. Cred că mai degrabă numele au încărcătura pe care le-o dăm noi. Poți avea și un nume modest, dar elegant precum Ana-Maria și să fii o femme fatale cu o personalitate efervescentă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți să folosești și aceste coduri HTML dacă vrei: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

''Think before you speak. Read before you think.''
Fran Lebowitz

MĂ GĂSEȘTI PE